Każdy użytkownik, który łączy się z aplikacją, akceptuje regulamin.
Aby zobaczyć stronę należy zalogować się za pośrednictwem aplikacji "Logowanie", "Weryfikacja" lub "Mobilnie" w serwisie "Facebook".

 

Logując się do aplikacji, zezwalasz na:

a) Używanie opcji "Udostępnianie postów na osi czasu" w serwisie "Facebook" przez okres 2 miesięcy od czasu dołączenia do Aplikacji.

b) Używanie opcji "Dodaj Komentarz" w serwisie "Facebook" przez okres 2 miesięcy od czasu dołączenia do Aplikacji.

c) Wysyłanie treści reklamowych na Twój adres mail (ten sam który podałeś w serwisie Facebook) przez właściciela serwisu oraz partnerów handowych

 

 

UWAGA!


Jeśli chcesz anulować zezwolenie na wykonywanie powyższych opcji na portalu "Facebook" przez naszą aplikację,

wejdź w ustawienia swojego konta na "Facebook" lub kliknij TUTAJ, odnajdź aplikację "Logowanie", "Weryfikacja" lub "Mobilnie" i ją usuń! Rezygnacja z otrzymywania reklam poprzez mail jest możliwa przez kliknięcie linku w stopce maila lub przez bezpośredni kontakt z administratorem (zakładka Kontakt na stronie)

 

 

 

 

Administracja serwisu podejmie starania mające na celu moderowanie

wszystkich nieodpowiednich materiałów jak najszybciej, jednakże nie jest

możliwe przeczytanie każdej wypowiedzi oraz przejrzenie każdego

zdjęcia. Zgadzasz się więc, że zawartość serwisu wyraża poglądy i opinie

jego autora, a nie administratorów lub moderatorów (poza wiadomościami

pisanymi przez nich).

 

Administrator zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszego regulaminu bez uprzedniego powiadomienia użytkowników.